Witam! Co myślicie o otworzeniu auto myjni parowej i usług auto detailingu tzn. polerowanie, czyszczenie wnętrz itp. wszystko markowymi środkami oraz bardzo dobra jakośc usług. Na początku chciałbym zaczac od kupna małego vana i tam zainstalowac cały sprzet tzn mobilna myjnie parowa, tzn myjnia przyjezdza do klienta. Oczywiscie autko obklejone reklama. Nastawiłbym sie głównie na firmy i ich auta ale klienci indywidualni też oczywiście mogliby liczyc na moje usługi. Mieszkam w wiosce oddalonej o 5 km od miasta liczącego ponad 25 000 mieszkancow. U siebie mam sporo miejsca tzn dosc duzy garaz, gdzie mogłbym swiadczyc uslugi autodetalingu, kosmetyki samochodowej i mycia aut. Ale tu pojawia sie pytanie, czy klienci zechca jechac te kilka km po to by ich auto było czyste?? co prawda w tym miasteczku funkcjonuje kilka myjni, ale to nie myjnie parowe, moja myjka była by jedyna w promieniu 70 km.
Chciałbym wiedziec jakie jest wasze zainteresowanie tego typu usługami i jaka część ludzi by z tych usług korzystała??
Pomysł na biznes, biznes plan, własna firma, działalność gospodarcza
Jeśli nie przychodzi Ci do głowy żaden pomysł na biznes to dobrze trafiłeś, bo ten portal jest właśnie dla Ciebie. Znajdziesz tutaj pomysł na biznes oraz biznes plan dopasowany do twoich możliwości, uzyskasz również informacje jak rozpocząć własny biznes oraz otrzymać dotacje. Jeśli potrzebujesz informacji jak założyć przedsiębiorstwo zapoznaj się z naszymi artykułami. Zapraszamy także do dzielenia się z nami swoimi spostrzeżeniami, a także do publikowania swoich pomysłów, które na pewno będą pomocne innym osobom, które chcą założyć działalność gospodarczą i prowadzić własny biznes.