|
pranie dywanów, tapicerek
|
| slawekDrab |
Dodany dnia 30-05-2011 15:45
|
Użytkownik
Data rejestracji: 30.05.11
|
Witam
Powiedzcie mi. Warto inwestować (zakładać) firmę zajmującą się praniem dywanów i tapicerek, na terenie Krakowa. Chciałbym w to zainwestować, ale nie wiem, czy nie jest już za dużo takich firm i jest jeszcze miejsce na jedną.
Dzieki z pomoc. |
| |
|
|
| Reklama |
Dodany dnia 21-05-2012 10:28
|
Reklama
Data rejestracji: Zawsze
|
|
| IP: localhost |
|
|
| eusebio |
Dodany dnia 31-05-2011 13:42
|
Użytkownik
Data rejestracji: 25.03.11
|
slawekDrab napisał/a:
Witam
Powiedzcie mi. Warto inwestować (zakładać) firmę zajmującą się praniem dywanów i tapicerek, na terenie Krakowa. Chciałbym w to zainwestować, ale nie wiem, czy nie jest już za dużo takich firm i jest jeszcze miejsce na jedną.
Dzieki z pomoc.
Proponuję sprawdzić rynek, czy w Krakowie masz już tego rodzaju firmy, zobaczyć jak się cenowo przedstawia oferta i dopiero potem podejmować jakieś decyzje. Uważam, że powinieneś uważać, żeby trafić w niszę, a nie pchać się w rynek, gdzie jest wystarczający przesyt i nie będziesz miał możliwości rozwinięcia skrzydeł. Szkoda czasu i kasy. Poszukaj w necie, w katalogach internetowych... |
| |
|
|
| slawekDrab |
Dodany dnia 31-05-2011 14:21
|
Użytkownik
Data rejestracji: 30.05.11
|
Firm jest ok. 30. Dodatkową usługę, jaką bym zaproponował to czyszczenie grobów, oczywiście biorę pod uwagę, że ceny byłyby niższe. Z drugiej strony, bardzo trudno znaleźć teraz branżę gdzie jest nisza. |
| |
|
|
| eusebio |
Dodany dnia 06-06-2011 16:54
|
Użytkownik
Data rejestracji: 25.03.11
|
slawekDrab napisał/a:
Firm jest ok. 30. Dodatkową usługę, jaką bym zaproponował to czyszczenie grobów, oczywiście biorę pod uwagę, że ceny byłyby niższe. Z drugiej strony, bardzo trudno znaleźć teraz branżę gdzie jest nisza.
Ale nisza to nie znaczy tylko mało firm, ale też że jest sporo firm, ale łatwych do pokonania w konfrontacji i pojedynku na wolnym rynku. |
| |
|
|
| klepoo |
Dodany dnia 18-01-2012 11:14
|
Użytkownik
Data rejestracji: 18.01.12
|
Zakładam firmę czyszczącą pranie dywanów ,tapicerek .Czy ktoś mógłby mi polecić jakie maszyny muszę kupić: rodzaje ,osprzęt .Interesuje mnie dobra sprawdzona firma . Jakiej chemii używać do prania dywanów,tapicerek,a jakiej do czyszczenia tapicerek meblowych samochodowych ??? :)
klepoo |
| |
|
|
| piotr1982xxx |
Dodany dnia 25-01-2012 12:28
|
Użytkownik
Data rejestracji: 04.12.11
|
http://allegro.pl/pranie-dywanow-przemyslowa-lepsza-od-karcher-i2051699155.html |
| |
|