Witam forumowiczów/biznesmanów. Chciałbym poradzić się was w sprawie mojego pomysłu na biznes. Planuję otworzyć firmę która będzie się specjalizować w sprzedaży/promowaniu produktów innych firm przez telefon/internet. Przykładowa firma zgłasza się do mnie a ja sprzedaję/promuje jej produkty przez wyżej wymienione źródła przekazu, pobierając opłaty od sprzedaży lub czasu promocji itd. Żeby obniżyć koszty postanowiłem zainwestować w telefonie internetową. Ludzie których zamierzam zatrudnić mogą być studentami lub innymi osobami chcącymi sobie dorobić lub mieć elastyczne godziny pracy. Oni też będą dostawać premie za dobre wyniki. Co wy o tym myślicie? Pisane trochę na kolanie, ale myślę, że każdy forumowicz zrozumiał o co chodzi.
Pomysł na biznes, biznes plan, własna firma, działalność gospodarcza
Jeśli nie przychodzi Ci do głowy żaden pomysł na biznes to dobrze trafiłeś, bo ten portal jest właśnie dla Ciebie. Znajdziesz tutaj pomysł na biznes oraz biznes plan dopasowany do twoich możliwości, uzyskasz również informacje jak rozpocząć własny biznes oraz otrzymać dotacje. Jeśli potrzebujesz informacji jak założyć przedsiębiorstwo zapoznaj się z naszymi artykułami. Zapraszamy także do dzielenia się z nami swoimi spostrzeżeniami, a także do publikowania swoich pomysłów, które na pewno będą pomocne innym osobom, które chcą założyć działalność gospodarczą i prowadzić własny biznes.