Cały proces polega na tym iż moja firma zajmuje się wyszukiwaniem naprawdę atrakcyjnych nieruchomości na rynku wtórnym. W chwili obecnej jest to Łódź ze względu na ogromny potencjał. Wyszukujemy atrakcyjne obiekty, mamy liczne kontakty w tamtym rejonie co pozwala na zakup nieruchomości po naprawdę zaniżonych cenach. Nieruchomości wymagają jednak sporego remontu. Mamy swoje ekipy remontowo-budowlane, architektów, rzeczoznawców itd.. Doprowadzamy lokal do naprawdę wysokiego standardu. Następnie poszukujemy chętnych zakupem poprzez współpracę z zaprzyjaźnionymi agencjami nieruchomości. W związku z tym iż sam lokal kupiliśmy po naprawdę zaniżonej cenie, nawet wliczając w to koszty remontu, możemy sobie pozwolić na szybką sprzedaż, również poniżej ceny rynkowej.
W chwili obecnej zajmujemy się dużą kamienicą ok. 30 mieszkań. Mam jeszcze kilka lokali wolnych. Dla zainteresowanych mogę przygotować kompletną ofertę wraz z ceną zakupu, remontu i ceną po jakiej będziemy sprzedawać poszczególne mieszkania oraz wszystkimi kosztami notarialnymi itp. Opłacalność całego przedsięwzięcia można z łatwością sprawdzić porównując choć by średnie ceny sprzedaży w poszczególnych dzielnicach w Łodzi za pomocą portali ogłoszeniowych.
Wszystkie nieruchomości wolne są od wad konstrukcyjnych i mają czystą sytuację prawną.
Klienta tak naprawdę nie musi się o nic martwić, bo wszystkim zajmujemy się my. Wskazaniem nieruchomości, remontem, sprzedażą. Zabezpieczeniem klienta są mieszkania które od samego początku współpracy są jego własnością. Na zakup mieszkania i remont wystawiane są faktury. Istnieje opcja zakupu również bez remontu.
Kapitał możemy reinwestować, a odsetki wypłacać, w ciągu roku jesteśmy w stanie obrócić kapitałem 2-4 krotnie na każdej z inwestycji generując zysk rzędu ok. 15%,co daje rocznie od 30-do 60%. Można oczywiście nie reinwestować środków, ale jak dotąd żaden klient tego nie zrobił.
Business Consulting
Tel. 798-779-671
Pomysł na biznes, biznes plan, własna firma, działalność gospodarcza
Jeśli nie przychodzi Ci do głowy żaden pomysł na biznes to dobrze trafiłeś, bo ten portal jest właśnie dla Ciebie. Znajdziesz tutaj pomysł na biznes oraz biznes plan dopasowany do twoich możliwości, uzyskasz również informacje jak rozpocząć własny biznes oraz otrzymać dotacje. Jeśli potrzebujesz informacji jak założyć przedsiębiorstwo zapoznaj się z naszymi artykułami. Zapraszamy także do dzielenia się z nami swoimi spostrzeżeniami, a także do publikowania swoich pomysłów, które na pewno będą pomocne innym osobom, które chcą założyć działalność gospodarczą i prowadzić własny biznes.