Witam!
Mam do sprzedania WSZYSTKO co jest potrzebne do rozpoczęcia działalności i zarabiania pieniędzy. Kupując ten zestaw od razu można zacząć pracę. Zapraszam do zapoznania się z ofertą:
Niedawno tym się zajmowałem, zarobiłem pieniądze i zmieniłem branżę. Karuzela pozwoliła zarobić na inne inwestycje, zarobiła już na siebie i teraz stoi nie używana a ja chcę odblokować pieniądze.
Oprócz tego co w zestawie, kupujesz również całą moją wiedzę, podam Ci moje kontakty gdzie możesz zrobić fajne grafiki (gość który mi już robił, więc wie na czym to polega). Sprzedaje także mój czas - zobowiązuje się do pomocy, jeśli będziesz chciał o coś zapytać to dzwonisz do mnie.
Sprzedaje całe KNOW HOW bo sam mam inny interes a kupując ten sprzęt trafiłem na fajnego człowieka, który bardzo mi pomógł, podpowiedział i wiem jak to jest ważne.
Jeśli będziesz zainteresowany pisz na maila jakub.jastrzab@gmail.com, pytaj przez allegro, albo dzwon: 503-618-992. Mam samochód na gaz, do którego wszystko zmieszczę, więc o transport się nie martw - zawiozę nawet na drugi koniec Polski.
Pozdrawiam!
Pomysł na biznes, biznes plan, własna firma, działalność gospodarcza
Jeśli nie przychodzi Ci do głowy żaden pomysł na biznes to dobrze trafiłeś, bo ten portal jest właśnie dla Ciebie. Znajdziesz tutaj pomysł na biznes oraz biznes plan dopasowany do twoich możliwości, uzyskasz również informacje jak rozpocząć własny biznes oraz otrzymać dotacje. Jeśli potrzebujesz informacji jak założyć przedsiębiorstwo zapoznaj się z naszymi artykułami. Zapraszamy także do dzielenia się z nami swoimi spostrzeżeniami, a także do publikowania swoich pomysłów, które na pewno będą pomocne innym osobom, które chcą założyć działalność gospodarczą i prowadzić własny biznes.