A co myślicie o biznesie polegającym na inwestowaniu w złoto lub grunty połączonym z zarabianiem pasywnym? Natknąłem się na takie ciekawe propozycje i chcę się z Wami nimi podzielić. Jeśli ktoś jest zainteresowany niech do mnie napisze wiadomość.
Powszechnie uważa się, że złoto to bezpieczna forma pomnażania kapitału. Tak jest zapewne gdy odkryjemy złoża w ogródku, a w realiach inwestycyjnych… Owszem na czas dekoniunktury, gdy większość wycofuje swój kapitał z akcji etc. złoto to dobra alternatywa ( a jeśli ktoś to przewidzi to nawet obietnica sporego zysku), ale… czy w długim okresie nazwiecie inwestycje w złoto bezpieczną formą pomnażania kapitału,…? Ja pokusiłbym się co najwyżej o nazywanie tego bezpieczną formą alokacji kapitału, nie pomnażania…
Zapraszamy na II Kongres Wealth Management
"Jak skutecznie pomnażać i zarządzać majątkiem",
Pomysł na biznes, biznes plan, własna firma, działalność gospodarcza
Jeśli nie przychodzi Ci do głowy żaden pomysł na biznes to dobrze trafiłeś, bo ten portal jest właśnie dla Ciebie. Znajdziesz tutaj pomysł na biznes oraz biznes plan dopasowany do twoich możliwości, uzyskasz również informacje jak rozpocząć własny biznes oraz otrzymać dotacje. Jeśli potrzebujesz informacji jak założyć przedsiębiorstwo zapoznaj się z naszymi artykułami. Zapraszamy także do dzielenia się z nami swoimi spostrzeżeniami, a także do publikowania swoich pomysłów, które na pewno będą pomocne innym osobom, które chcą założyć działalność gospodarczą i prowadzić własny biznes.