Kilka dni temu znalazłem informacje na blogu antyweb.pl o ciekawym serwisie dla tych którzy prowadzą własny biznes i potrzebują wsparcia graficznego.
Mianowicie wchodząc na www.codemarket.pl dostajemy rozbudowaną bazę grafików z całego kraju. Przydatna sprawa jeśli potrzebujecie nowej strony www, logotypu czy innego projektu.
Z ciekawości zleciłem wykonanie webdesignu, otrzymałem odpowiedzi od kilkunastu osób i po tygodniu mam nową stronę projektu który właśnie uruchamiam.
No widzę, że całkiem ciekawie to wygląda i dość spora ta baza jest. Ja mam takie szczęście, że znam kilka osób znających się na robieniu różnego rodzaju grafik (2D, 3D) ZOHO- innowacyjny crm dla firmy, oprogramowanie biurowe
Można też spróbować na www.zlecenia.przez.net. Masa przeróżnych ofert pracy, ale działa też w drugą stronę - freelancerzy szukają tam ofert.
Artykuły na temat biznesu, inwestycji i wielu innych dziedzin
Pomysł na biznes, biznes plan, własna firma, działalność gospodarcza
Jeśli nie przychodzi Ci do głowy żaden pomysł na biznes to dobrze trafiłeś, bo ten portal jest właśnie dla Ciebie. Znajdziesz tutaj pomysł na biznes oraz biznes plan dopasowany do twoich możliwości, uzyskasz również informacje jak rozpocząć własny biznes oraz otrzymać dotacje. Jeśli potrzebujesz informacji jak założyć przedsiębiorstwo zapoznaj się z naszymi artykułami. Zapraszamy także do dzielenia się z nami swoimi spostrzeżeniami, a także do publikowania swoich pomysłów, które na pewno będą pomocne innym osobom, które chcą założyć działalność gospodarczą i prowadzić własny biznes.