W firmie, w której pracuję panuje wysoka rotacja pracowników. Sporo inwestujemy w ich rozwój, więc zależy nam, żeby zostawali z nami na długo. Zamówiliśmy nawet testy kompetencji zawodowych w iakg.pl, pisane konkretnie pod naszą firmę i wkrótce ruszamy z rekrutacją. Zastanawiam się jak to będzie z tymi pracownikami? Ktoś już tak rekrutował? Jakieś rady?
ja też w swojej firmie postawiłem na testy kompetencyjne przygotowane przez IAKG, z perspektywy czasu mogę ocenić, że naprawdę dużo dały, udało się wybrac najlepszych pracowików, któzy teraz sietnie wywiązują się ze swoich obowiązków
Pomysł na biznes, biznes plan, własna firma, działalność gospodarcza
Jeśli nie przychodzi Ci do głowy żaden pomysł na biznes to dobrze trafiłeś, bo ten portal jest właśnie dla Ciebie. Znajdziesz tutaj pomysł na biznes oraz biznes plan dopasowany do twoich możliwości, uzyskasz również informacje jak rozpocząć własny biznes oraz otrzymać dotacje. Jeśli potrzebujesz informacji jak założyć przedsiębiorstwo zapoznaj się z naszymi artykułami. Zapraszamy także do dzielenia się z nami swoimi spostrzeżeniami, a także do publikowania swoich pomysłów, które na pewno będą pomocne innym osobom, które chcą założyć działalność gospodarczą i prowadzić własny biznes.