|
Magazyn w zachodniej Polsce
|
| Venus |
Dodany dnia 29-07-2011 10:46
|
Użytkownik
Data rejestracji: 29.07.11
|
Witam, co myślicie o biznesie polegającym na wynajmie magazynów w zachodniej częsci Polski, które miałyby służyć jako pośrednictwo między sprowadzaniem towarów z Bliskiego oraz Dalkiego Wschodu. Przejdzie coś takiego? Ile trzeba zainwestować? Gdzie szukać takich magazynów i w jakich lokalizacjach? |
| |
|
|
| Reklama |
Dodany dnia 21-05-2012 10:45
|
Reklama
Data rejestracji: Zawsze
|
|
| IP: localhost |
|
|
| Mikolaj |
Dodany dnia 29-07-2011 17:49
|
Użytkownik
|
Słuchaj to gruba sprawa przedyskutuj ją najlepiej z ekspertami od magazynów. Mój brat zajmuje się logistyką ale na terenie kraju, głównie północna Polska i nigdy nie podejmował decyzji co do lokalizacji samodzielnie. Nie jest to duża firma ale w firmie Jartom udzielili mu pełnej obsługi w zakresie doradztwa i negocjacji czynszów i już ma w planach wynajem kolejnego magazynu w okolicach Wielkopolski w celu przeładunku z dalszą trasą na południe. Może to dobry pomysł?  |
| |
|
|
| Venus |
Dodany dnia 29-07-2011 21:22
|
Użytkownik
|
Mikolaj napisał/a:
Nie jest to duża firma ale w firmie Jartom udzielili mu pełnej obsługi w zakresie doradztwa i negocjacji czynszów i już ma w planach wynajem kolejnego magazynu w okolicach Wielkopolski w celu przeładunku z dalszą trasą na południe. Może to dobry pomysł? 
No pomysł brzmi nieźle ale jak z prowizją? Piszą, że za darmo ale jak to możliwe? I nie jest to duża firma mówisz? Ciekawe... ja się tam doliczyłem kilkunastu pracowników, no ale może to jest mała firma a ja jestem w błędzie  A myślisz, że pomogli mi by w tej kwestii czy tylko ograniczają się do kontaktu w ramach wynajmu/sprzedaży i nic więcej?? |
| |
|
|
| Mikolaj |
Dodany dnia 30-07-2011 08:30
|
Użytkownik
|
Venus, gdybym nie znał http://www.jartom.pl to bym Ci ich nie polecał, bez przesady. Mojego brata firma nie jest duża, tamta tak - wystarczy zobaczyć tych doradców, o których wspomniałeś. Prowizja nie jest pobierana, gdyż pobierają ją od właścicieli nieruchomości a nie klientów. Spokojnie możesz liczyć na kompleksową obsługę, brat zanim skorzystał z ich pomocy męczył ich tysiącami wiadomości email.
Edytowane przez Mikolaj dnia 30-07-2011 08:31 |
| |
|
|
| Venus |
Dodany dnia 30-07-2011 19:30
|
Użytkownik
|
Venus stawiaj uważniej przecinki bo czasami mam problem ze zrozumieniem Ciebie, co chcesz mi dokładnie przekazać. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak zaryzykować i podyskutować z nimi. W sieci wyczytałem sporo pochlebnych opinii o nich a jak zobaczyłem artykuły na znanych portalach w związku z tym, że zagraniczna firma X skorzystała z usług Jartom'u to aż byłem miło zaskoczony. Dzięki za info, zobaczymy co z tego wyjdzie. |
| |
|
|
| mutant |
Dodany dnia 01-08-2011 19:05
|
Użytkownik
Data rejestracji: 01.08.11
|
Mam zaszczyt współpracować z firmą Jartom i naprawdę ją polecam. Co do wyszukiwarki to mają też drugą na stronie www.oferty.biz.pl |
| |
|
|
| Kalimare |
Dodany dnia 22-01-2012 19:12
|
Użytkownik
Data rejestracji: 22.01.12
|
Ciekawa jestem, czy Twoje plany wypaliły, pomysł interesujący, ale trudny, wiec tym bardziej godny uwagi. A co do Jartomu, to rzeczywiście jedna z lepszych wyszukiwarek magzynów, ja znalazłam tam park logistyczny i magazyny, które już od dłuższego czau wynajmuje moja firma. |
| |
|