|
Reklama w Internecie
|
| mkrawczykowski |
Dodany dnia 04-01-2012 23:07
|
Użytkownik
Data rejestracji: 19.10.11
|
Jak reklamować firmę w Internecie? Na to pytanie nie ma krótkiej odpowiedzi, ani nie ma odpowiedzi jednakowej dla każdego.
Dlatego postanowiłem spisać różne sposoby reklamy w Internecie. Powstały w ten sposób raport można przeczytać na moim blogu:
http://emarketing...nternecie/
Raport będzie rozwijany i aktualizowany. Zapraszam do komentowania (tu albo na moim blogu) i zadawania pytań.
Pozdrawiam
Jak reklamować firmę w Internecie - inne podejście do tematu reklamy: http://emarketing...nternecie/ |
| |
|
|
| Reklama |
Dodany dnia 22-05-2012 13:23
|
Reklama
Data rejestracji: Zawsze
|
|
| IP: localhost |
|
|
| tania |
Dodany dnia 06-02-2012 03:02
|
Użytkownik
Data rejestracji: 06.02.12
|
Chcę założyć stronę www i przydało by się jej pozycjonowanie ale nie uśmiecha mi się płacić po kilkaset zł miesięcznie. Znalazłam na www.seoadder.info program Adder8 ale nie wiem
czy sobie poradzę z obsługą, może ktoś ma już ten program i może mi coś więcej powiedzieć na jego temat? Podobno nawet amator sobie poradzi.
|
| |
|
|
| Kalimare |
Dodany dnia 14-02-2012 11:51
|
Użytkownik
Data rejestracji: 22.01.12
|
Jakoś nie wierzę w ten sposób pozycjonowania, być może tylko wspomaga pozycjonowanie wykonane przez specjalistów. Najbardziej pewnym rozwiązaniem jest współpraca z jakimś mistrzem pozycjonowania , jednak to zwykle nie jest tanie. |
| |
|
|
| Zbigniew Grabowski |
Dodany dnia 04-03-2012 14:02
|
Użytkownik
Data rejestracji: 04.03.12
|
Za automatami czy półautomatami do katalogowania przemawia tylko jedno - masowość. Jakość pozostawia sporo do życzenia, nie mówiąc już o tym, że lepsze katalogi są płatne i zabezpieczone przed botami, a często zamiast Captcha czy re-Captcha stosowany jest token logiczny.
Niezawodnym sposobem na czyste ściany jest antygraffiti i mycie elewacji. Teren działania: cała Polska. |
| |
|
|
| MicrositeManager |
Dodany dnia 18-04-2012 22:36
|
Użytkownik
Data rejestracji: 16.04.12
|
Jesteśmy producentami rozwijanego od 2010 roku oprogramowania Microsite Manager do pozycjonowania, a dokładniej budowania i zarządzania zapleczem seo. Warto się choćby zapoznać z tym oprogramowaniem, opinii w internecie jest wiele, a także przygotowaliśmy porównanie funkcjonalności w formie tabeli (czarno na białym) z innymi podobnymi polskimi narzędziami: http://bit.ly/pozycjonowanie-porownanie
|
| |
|
|
| seoprofes |
Dodany dnia 30-04-2012 15:17
|
Użytkownik
Data rejestracji: 30.04.12
|
Witam, jeśli ktoś prowadzi biznes w sieci to wg mnie najlepszą i najskuteczniejszą formą reklamy jest Google Adwords.
Szkolenia Google Adwords
Szkolenia Facebook Marketing |
| |
|
|
| dziennikarz |
Dodany dnia 01-05-2012 09:10
|
Użytkownik
Data rejestracji: 30.04.12
|
Reklama w wyszukiwarkach tak, AdWords - nie. Pozycjonowanie daje lepsze efekty, jest tańsze i nie wiąże się ze stałymi kosztami (zakładając, że pozycjonujemy sami, a nie wynajmujemy firmy).
Artykuły na temat biznesu, inwestycji i wielu innych dziedzin |
| |
|