Witam , ubiegły rok zamknąłem niestety z pewną stratą z inwestycji. Chciałbym się dowiedzieć co nieco o
obowiązkach i możliwościach podatkowych wynikających z tego tytułu. Dodatkowo prowadzę też firmę i chciałbym poznać odpowiedzi na nurtujące mnie pytania typu: Czy przy stracie z inwestycji mogę uzyskać odpis z tytułu poniesionej straty od podatku dochodowego jaki muszę zapłacić od zysków wygenerowanych w firmie ?
Wiem, że profesjonalna wiedza kosztuje dlatego chciałbym byście polecili mi jakiegoś fachowca dysponującego odpowiednio wysokim współczynnikiem jakości do ceny Bądź dobrze przygotowaną prasę merytorycznie, a jednocześnie w prostym języku opisującą te wszelkie zawiłości księgowe
Widzę, że pytanie zadała osoba otwarta na wiedzę Na rynku jest wiele "niezbędników" zawierających interesujące Cię informacje. Polecam lekturę " Ekspert Księgowy" w całkiem przejrzysty sposób opisują pożądane przez Ciebie informacje na temat wszelkiej rachunkowości
Pomysł na biznes, biznes plan, własna firma, działalność gospodarcza
Jeśli nie przychodzi Ci do głowy żaden pomysł na biznes to dobrze trafiłeś, bo ten portal jest właśnie dla Ciebie. Znajdziesz tutaj pomysł na biznes oraz biznes plan dopasowany do twoich możliwości, uzyskasz również informacje jak rozpocząć własny biznes oraz otrzymać dotacje. Jeśli potrzebujesz informacji jak założyć przedsiębiorstwo zapoznaj się z naszymi artykułami. Zapraszamy także do dzielenia się z nami swoimi spostrzeżeniami, a także do publikowania swoich pomysłów, które na pewno będą pomocne innym osobom, które chcą założyć działalność gospodarczą i prowadzić własny biznes.